Карти за игра - Черен петър
Стимар ЕООД – гр. София Карти за игра - Черен петър Карти за игра - Черен петър Брой на играчите трима или повече Цел на играта Всеки  участник .. Category: Anvils Product #: 282071 0 stars, based on ( 0 ) Коментара reviews Regular price: 0,65 лв $0,65 лв Available from: BATERIAMAX Condition: excellent condition В наличност
Магазин » Производител » Стимар ЕООД – гр. София » Карти за игра - Черен петър

Карти за игра - Черен петър

Карти за игра - Черен петър
Производител : Стимар ЕООД – гр. София
Код на продукта : 282071
Наличност : В наличност
Цена : 0,65 лв
Количество :     - или -   Добави в Желани
Добави за Сравнение

Карти за игра - Черен петър

Брой на играчите
трима или повече

Цел на играта
Всеки  участник да се освободи колкото може по -бързо от своите карти и при свършването на играта да не държи в ръката Черен Петър.

Правила
Разбърканите и сечените карти един от играчите раздава на всички участници,като всеки получава еднакъв брой.Играчът подрежда ветрилообразно картите си с лицевата част към себе си и предлага на седящия му отляво да изтегли една от тях.Ако изтеглената карта допълва някоя от двойката карти,чиято втора част държи,така образуваната двойка карти с еднакви стоиности (например две тройки) поставя настрана,както и двойките карти, които е получил при раздаването. След това и този играч ветрилообразно подрежда картите си и ги поднася на своя съсед отляво за избор.По този начин играта продължава и преминава от играч на играч.
С отстраняване на образуваните двойки карти броят на картите в играта постепенно намалява, докато някой от играчите се освободи от картите си. Той напуска играта. При последователно изтегляне на карти Черен Петър, който не можем да отстраним, непрекъснато променя притежателя си. Играчът, който последен задържи в ръка тази карта (а останалите са се освободили от своите), губи играта и раздава картите за следващия кръг.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :Работи на OpenCart
MAXTRADEBG.COM © 2024