За нас

За нас

"MAX" е търговската марка не само на българските батерии, но и на много други качествени продукти.

        Интернет магазинът MAXTRADEBG.COM ви предоставя възможност освен да се запознаете с нашите продукти, да направите on-line поръчка на избраните от вас стоки. Сайтът предлага богата продоуктова гама от следните категории: 1.Батерии и фенери 2.Почистващи препарати 3.Продукти за WC 4.Освежители 5.Против насекоми 6.Детски стоки 7.Туристически стоки 8.Стоки за дома 9.Колекционерски колички Bburago

        "БАТЕРИЯ" АД е българска компания която притежава единствения завод за батерии в Югоизточна Европа. Компанията е частна от 1998г. и става собственик на единствения завод, основан през 1965г. в България за производство на непрезареждащи се ZnCl батерии за основна употреба в бита. Днес производствения процес в предприятието на "БАТЕРИЯ" АД се осъществява с помощта на машинно оборудване от "VAIDOR" (Англия), и "VARTA" (Германия). Продуктовата гама на "БАТЕРИЯ" АД включва следните категории батерии:

        Качеството на продуктите, които компанията предлага на пазара се нарежда до това на всички останали известни марки батерии в света.

        От 2004 г., поради свободни производствени мощности и отворените пазарни ниши в България и Европа, собствениците на фирмата внедряват в производството нови продукти – почистващи препарати, аксесоари за WC, ароматизатори и освежители, като използват последните достижения в областта на науката и химията.
Фирмата работи в тясно сътрудничество с научни институти като Българската Академияу на Науките, ХимикоТехнологичния и Металургичен Университет , Софийският университет „Свети Климент Охридски".
Благодарение на уникалните продукти, които произвеждаме, фирмата изнася продукция за Германия, Холандия, Чехия, Дубай, Обединените Арабски Емирства, Гърция, Румъния, страните от бивша Югославия, страни от ОНД. Нашето мото е „Качеството от, което се нуждаете"! 
        От 2008г. Фирмата е представител на „BURAGO" за България и предоставя възможност на всеки желаещ да посети сайта за интернет продажби – www.maxtradebg.eu  и да направи бърза и лесна оn-line покупка.

Това са медалите които с много труд и благодарение на нашите всеотдайни клиенти получаваме заради това което правим.

 

 

Работи на OpenCart
MAXTRADEBG.COM © 2024