Общи условия

Общи условия

Регистрация на потребителския профил

Регистрацията на потребителски профил в maxtradebg.comНЕ е задължителна, за да използвате сайта, да правите поръчки или да задавате въпроси посредством предоставените форми за попълване. За да използвате предимствата на потребителски профил в maxtradebg.com обаче, първо трябва да регистрирате такъв. С него ще получите възможност да извършвате по-лесно валидни заявки за закупуване на предлаганите в maxtradebg.com стоки, както и редица предимства като съхраняване на данни за доставката, удобен преглед на историята на минали поръчки, техния статус и съдържание, опция за запазване на продукти в списък с желания, за да следите по-лесно тяхната цена, да оставяте коментари в сайта, да се възползвате от специални промоционални предложения и т.н. При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка.Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

Правила и общи условия за ползване на платформата maxtradebg.com

Oбщи условия на договорите за покупко-продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между собственика на платформата Батерия Макс АД от една страна и от друга - лицето, съгласило се с настоящите Общи условия, наречено за краткост ПОТРЕБИТЕЛ, във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите стоки чрез електронен магазин maxtradebg.com има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.


Следните Условия за ползване на сайта служат за конкретизиране на отношенията между maxtradebg.com и потребителите, разглеждащи или използващи този сайт.


Проблеми при изпълнение на поръчката.

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи по изпращане или приемане на стоките са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

Условие за доставка
Доставките се извършват от куриерска фирма Speedy до посочен от Потребителя, адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. 
Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа;
Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.
Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката се заплаща дължимата сума на куриера. 
Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес и срок, maxtradebg.com се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка. 
     
Рекламации

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, Потребителят, пазарувал в онлайн магазин maxtradebg.com, има право на рекламация при;

Работи на OpenCart
MAXTRADEBG.COM © 2024